Klantspecifieke onderdelen voor de industrie

Iedere industrie kent zijn eigen, specifieke machines. Aa-Dee vervaardigt voor haar klanten klantspecifieke (machine)onderdelen. Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om de materiaalkeuze voor de verschillende producten. Wij vervaardigen de onderdelen en plaatsen ze. Zonder dat het productieproces wordt opgehouden, want dat kost u onnodig geld.

Op plaatsen waar speciale eisen aan de constructie worden gesteld, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie, maken wij gebruik van diverse soorten rvs of aluminium. Hierdoor bestaat er geen enkel gevaar dat coating in de voeding terechtkomt. Bovendien is reiniging van de installaties eenvoudig. Aa-Dee maakt onder andere silo’s, onderdelen en machines voor de voedingsmiddelenindustrie, transportonderdelen, kraanbanen, putdeksels en overstorten voor natte omgevingen, gasbranders en rookkanalen.

Industrie

Onderhoud

Snel paraat zonder onderbreking van productieproces

Voor een groot aantal klanten in een straal van zo’n 50 km rondom Schijndel verzorgt Aa-Dee naast de machinebouw ook het onderhoud aan het machinepark. Die nabijheid stelt ons in staat om waar nodig snel te reageren. Dat doen we zonder dat het productieproces er door wordt gehinderd. Naast preventieve inspecties repareren we ook beschadigde machines of onderdelen daarvan. Vervangen slijtdelen aan machines, transportsystemen en schroeftransporteurs, of vernieuwen onderdelen.

Door het aanbrengen van trappen, bordessen of kraanbanen zorgen we ervoor dat uw bedrijf weer voldoet aan de laatste veiligheids- en arboregels. Op plaatsen waar de constructie moeilijk toegankelijk is, maken we gebruik van rvs, zodat de onderhoudsinterval – en dus de kosten voor u – kan worden verlaagd. En indien gewenst fungeert Aa-Dee als verlengstuk van de eigen technische dienst of neemt deze taak zelfs in zijn geheel over.

Revisie

Aa-Dee zorgt ervoor dat uw machinepark voldoet aan de eisen van de tijd

Nieuwe technieken volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Voordat u het weet is uw machinepark verouderd. Aa-Dee kijkt in nauwe samenspraak met de machinebouwer naar hoe uw machinepark op de best mogelijke manier kan worden gemoderniseerd. Op basis van onze expertise kijken we naar de best haalbare technische oplossing.

Of het nu gaat om het volledig automatiseren van de productie of het ombouwen van een enkele productielijn. Aa-Dee zorgt voor een naadloze aansluiting tussen de diverse productieonderdelen. En omdat continuïteit van het grootste belang is, zorgen we ervoor dat het productieproces zoveel mogelijk zonder onderbreking kan doorlopen.

 

Nieuwbouw

Aa-Dee biedt kennis van zaken

Industriële gebouwen stellen geheel andere eisen aan de constructie dan de woning- of utiliteitsbouw. Staal, aluminium en rvs worden er op een andere manier toegepast en bij het ontwerp moet rekening worden gehouden met dynamische machines die andere krachten op de constructie uitoefenen. Omdat het klimaat er soms agressief is door de stoffen waarmee wordt gewerkt, is ook de afwerkinggraad van groot belang.

Aa-Dee werkt bij de realisatie van industriële gebouwen altijd nauw samen met de leveranciers van machines. Doel van deze samenwerking is om de plaatsing van deze machines al in een vroeg stadium te integreren in het bouwontwerp. Naast de constructie van de nieuwbouw, zijn wij gecertificeerd voor speciale laswerkzaamheden, bijvoorbeeld olietanks en silo’s.

Friesland Campina E38

22 maart 2014

Friesland Campina

24 juli 2011

Olie en wateropslag tank

Olie en Wateropslagtanks

24 mei 2011