Meester in complexe staalconstructies

Vormen complexe staalconstructies onderdeel van uw project? Dan bent u bij Aa-Dee Machinefabriek Staalbouw Nederland b.v. aan het goede adres. Vanuit ons bedrijf in het Brabantse Schijndel verzorgen we projecten in Nederland en ver daarbuiten. Als een strategisch en betrouwbaar partner en allround dienstverlener zorgen we voor een optimaal eindresultaat zonder kopzorgen voor u, onze klant.

Door de juiste keuze van materialen, passende verbindingen (wij maken gebruik van diverse lasprocessen en boutverbindingen), en een op het doel afgestemde nabehandeling. Voor seriematig werk zetten we onze robots in, die uiterst nauwkeurig positioneren, snijden, zagen, knippen, ponsen, boren en lassen. Dankzij onze ervaring, het vakmanschap van ons team, en de schaalgrootte van ons bedrijf, kan Aa-Dee altijd flexibel inspelen op uw wensen.

Bouw

Utiliteits- en woningbouw

Architectonische staalconstructies waar u op kunt bouwen

Aa-Dee staat bekend om de foutloze uitvoering van complexe constructies op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw. We draaien ons hand niet om voor woonhuizen en / of appartementsgebouwen waarin veel staal is verwerkt. Juist als het gaat om moeilijke knooppunten en architectonische 3D-ontwerpen – denk aan gebogen dakconstructies – bewijst Aa-Dee haar meerwaarde. Als volwaardig lid van het bouwteam denken wij vanaf het allereerste stadium mee over oplossingen, doen (her)berekeningen en adviseren.

Vanwege de hightech uitstraling kiezen we vaak voor het gebruik van RVS. Afhankelijk van de toepassing kiest u voor verschillende afwerkingsvormen: glasparelstralen, borstelen, slijpen of polijsten. Maar ook wanneer weersomstandigheden een rol spelen, passen we vaak RVS toe. Bijvoorbeeld voor woonhuizen in het Caribische gebied.

Voor alles wat niet-standaard is: met Aa-Dee bent u altijd zeker van een goede oplossing.

Turnkey projecten

We nemen u het werk uit handen

Bouwprojecten zijn vaak complex van aard. Om te voorkomen dat kostbare tijd verloren gaat, vragen dergelijke projecten om gedegen projectmanagement. Op basis van onze uitgebreide ervaring in binnen- en buitenland en de contacten met vele toeleveranciers en onderaannemers, zijn wij als geen ander in staat om u het werk uit handen te nemen. In turnkey projecten sturen en coördineren wij, adviseren en denken mee, initiëren en organiseren.

De supervisors van Aa-Dee kunnen internationaal opereren. Het benodigde staal voor een project wordt in Schijndel geproduceerd en vervolgens door een lokale werkploeg gemonteerd. Naast de staalconstructie zorgen wij ervoor dat het te realiseren gebouw wind- en waterdicht is, inclusief vloeren, puien en gevelbeplating, ramen en deuren.

Trappen, bordessen en hekwerken

De perfecte afwerking van uw project

Ze vormen niet het hoofdbestanddeel van een gebouw, maar maken het vaak wel af. Trappen, bordessen, hekwerken, balustrades en liftschachten vormen in veel gevallen een architectonisch hoogtepunt. Omdat de afwerking zo belangrijk is, werken we nauw samen met binnenhuisarchitecten. We toetsen hun ontwerp op de technische maakbaarheid.

Vervolgens realiseren we een hoogwaardige constructie die wordt gekenmerkt door uitstraling en duurzaamheid. Vaak maken we gebruik van RVS of andere materialen van een hoge kwaliteit, soms in combinatie met bijvoorbeeld steen, hout, of andere, gepoedercoate materialen. Want het eindresultaat moet perfect zijn. En Aa-Dee is niet tevreden voordat u tevreden bent.

Luifel Den Helder

12 januari 2021

Kroontje’s hekwerken Zaandam

11 januari 2021

Eindhoven Airport

3 september 2019

Diverse Constructie

4 juli 2019

Windscherm station staal constructie geluidscherm

Windscherm Station Wormerveer

6 januari 2016

bushalte schiphol hangar

Bus Hangar Schiphol

4 oktober 2015

Meubelplein Ekkersrijt

24 november 2012